Annons


Bxb
17 juni 2018 #1
vad är rolla BxB? är ny inom rollandet ^^
6 augusti 2018 #11
Svar på detta inlägg:
#9 Faktum kvarstår att majoriteten av mlm litteratur skrivs av och för kvinnor, istället för av bi- och homosexuella män (som ju är de som faktiskt har erfarenhet av det). Själv är jag queer som fan och älskar representation, men jag tycker det är minst lika viktigt att det är BRA representation och att det är viktigt att vara kritisk. Och på rollspels- och fan-sajter är det tyvärr ofta sexualisering som försigår.
cat_horse_love

...samt pansexuella, transpersoner, ickebinära etc. etc. etc. Jag är också HBTQ+, och jag saknar väldigt mycket representation. Som ickebinär (agender) kan jag inte relatera riktigt till något av könen, och min preferens för BxB har sina orsaker. Klart försiggår sexualisering, men att nämna det i detta forum känns onödigt. Det är alltid viktigt att vara kritisk, men jag tror inte att en gnägg-tråd på stallet.se nu är rätt tid eller plats. Låt bara folk uttrycka sin kreativitet.

6 augusti 2018 #10
6 augusti 2018 #9
Svar på detta inlägg:
#5 Vill du gissa igen? Vad sägs om när personer av alla kön och ickekön oavsett deras sexuella läggning vill skriva om icke heterosexuella förhållanden p.g.a. brist på bra sådan litteratur? Och för att queerlit. är extremt viktigt och vi HBTQ+ personer också behöver representation, även om vi måste skriva den själva? Sluta döma.
cegan

Faktum kvarstår att majoriteten av mlm litteratur skrivs av och för kvinnor, istället för av bi- och homosexuella män (som ju är de som faktiskt har erfarenhet av det). Själv är jag queer som fan och älskar representation, men jag tycker det är minst lika viktigt att det är BRA representation och att det är viktigt att vara kritisk. Och på rollspels- och fan-sajter är det tyvärr ofta sexualisering som försigår.

28 juli 2018 #8

Jag funderar på att börja igen ^^ kör dock bara över mejl utanför ss

19 juli 2018 #7

Thanks guys c:

18 juli 2018 #6
17 juli 2018 #5
Svar på detta inlägg:
#4 det är när (oftast) heterosexuella tjejer sexualiserar förhållanden mellan två män (står för BoyXBoy)
cat_horse_love

Vill du gissa igen? Vad sägs om när personer av alla kön och ickekön oavsett deras sexuella läggning vill skriva om icke heterosexuella förhållanden p.g.a. brist på bra sådan litteratur? Och för att queerlit. är extremt viktigt och vi HBTQ+ personer också behöver representation, även om vi måste skriva den själva? Sluta döma.

16 juli 2018 #4
Svar på detta inlägg:
#1 vad är rolla BxB? är ny inom rollandet ^^
valkyr

det är när (oftast) heterosexuella tjejer sexualiserar förhållanden mellan två män (står för BoyXBoy)

16 juli 2018 #3

Sí, BxB is my thing. Söker dock inte fler motspelare för tillfället, men mejla för rekommendationer, haha! c:

5 juli 2018 #2

Jag rollar Bxb ^^

17 juni 2018 #1

vad är rolla BxB? är ny inom rollandet ^^