Annons


Sanning eller Sanning?!
27 juli 2021 #1
Bästa minne.. ojoj mkt minnen, bästa var väl när de var många medlemmar o man hade många vänner att snacka med hela nätterna Hur länge har du varit medlem på s.s?
7 augusti 2023 #62

Svar: Jag skulle absolut hålla det för mig själv. FRÅGA: Om denna jordsliga värld skulle upphöra imorgon, vad hade du spenderat dina sista 24 timmar här med?

30 november 2022 #61

SVAR: Jag hade jobbat som djursjukskötare (mitt drömjobb). Eller som spökjägare xD FRÅGAN: Om du fick veta framtiden idag, skulle du berätta för folk eller hålla det för dig själv?

25 april 2022 #60
Svar på detta inlägg:
#59 Om du fick styra upp en drömresa utomlands, hur skulle den se ut då? Ni är borta i 14 dagar, får göra precis vad du vill.

(Har inga ekonomiska begränsningar att ta hänsyn till)
Hilton

Lät spännande där med hotellet SVAR: Resan skulle gå till Japan. Vi skulle bo på ett bra hotell och testa både högklassiga och vanliga restauranger, vi skulle självklart ha tid för shopping, men mest tid ska läggas på att kolla in naturen och kulturen. FRÅGAN: Om du fick välja att jobba inom vilket yrke som helst, vilket yrke skulle du då välja?

4 april 2022 #59

Om du fick styra upp en drömresa utomlands, hur skulle den se ut då? Ni är borta i 14 dagar, får göra precis vad du vill. (Har inga ekonomiska begränsningar att ta hänsyn till)

4 april 2022 #58
4 april 2022 #57

Inredning som byts ut med årstider. Så att allt är säsongsbetonat. Egna fält för grönsaker som plockas till middagen. Där gäster också kan få plocka till sin egen sallad som en upplevelse. Guidade upplevelser i skogen.

4 april 2022 #56

Det roliga är ju att jag läst hotell & turism på gymnasiet. Så allt vart hotell intresserad och är!. Vart mycket på hotell genom åren, speciellt under utbildningen. Ett hotell beläget någonstans i Bohuslän med skogen som närmast granne. Ett stort konferens och spahotell. Det största i Sverige. Stora stora fönster som vätter mot den gröna skogen. Flera bubbelpooler, Ett hotell i någon form av naturtträd med solceller som tak. Ett plats för alla helt enkelt. Djur är också välkomna här.

3 april 2022 #55
Svar på detta inlägg:
#53 Åh det lät inte alls fy skam! :D Det får du gärna skicka med ett matbud till mig ;D. Hade bott kvar i Sverige, I Göteborgsområdet. Men hade gärna haft en stuga i Norrland. Om du fick önska dig precis vad som helst, vad hade du önskat dig då?
Crown

En vinst på lotto. Då vi fått två oväntade och stora utgifter med huset.. Så skulle en vinst hjälpa otroligt mycket. Om du fick designa ditt dröm hotell, hur skulle det då se ut? Vart skulle det ligga och hur skulle hotellets läge vara osv.

3 april 2022 #54

Älskar denna tråden! Fortsätt gärna med den! Svara gärna på senaste frågan från mitt andra stall!

15 mars 2022 #53

Åh det lät inte alls fy skam! Det får du gärna skicka med ett matbud till mig ;D. Hade bott kvar i Sverige, I Göteborgsområdet. Men hade gärna haft en stuga i Norrland. Om du fick önska dig precis vad som helst, vad hade du önskat dig då?

7 mars 2022 #52

Yes jag vet, men skulle vilja ha från alla böckerna! . Och tänk ändå en serie av dem istället för film! Dröm! Mycket mer detaljer! Min paradmaträtt är Paella. Om du skulle bjuda på en trerättersmeny, vad hade du bjudit på?

6 mars 2022 #51

Hypnotisören har ju redan filmats, dock som film då. Älskar Keplers böcker. - Det jag önskar mig mest just nu är fred. Vad har du för paradmaträtt?

5 mars 2022 #50

Keplers alla böcker . Vad önskar du dig mest av, just här och nu i denna stund?

28 februari 2022 #49

Stuga vid havet. Vilken bok skulle du vilja att det blev en TV-serie av?

26 februari 2022 #48
26 februari 2022 #47
Svar på detta inlägg:
#46 Åh vad kul fråga! Vet exakt. Skulle köpa vår drömsoffa, Vimle, en beige soffa stor divan som vi byggt ihop själv. Sen massa fler växter, nytt köksbord och nya stolar, speglar, hyllor och en till matta! :D Om du själv fick ett sådant presentkort på IKEA, vad hade du köpt ? :D
Crown

Åh :' Jo jag skulle köpa PAX garderober till min walk in closet (som vi ska köpa inom kort), hyllor som vi ska ha under bioduken där mina kaktusar ska stå, stommar till köksö som vi ska bygga ihop själva, draperi och skenor till det, mer gardiner och mattor, nya lampor till våra toaletter och hyllor/skåp, mer utomhusbelysning, nya ljusslingor till vårt äppelträd. Hehe listan kan göras lång x) Om du fick välja att bo utomlands, vart skulle du då välja att bo?

26 februari 2022 #46

Åh vad kul fråga! Vet exakt. Skulle köpa vår drömsoffa, Vimle, en beige soffa stor divan som vi byggt ihop själv. Sen massa fler växter, nytt köksbord och nya stolar, speglar, hyllor och en till matta! Om du själv fick ett sådant presentkort på IKEA, vad hade du köpt ?

26 februari 2022 #45

Spännande! :' Mina katter, musik, film, en kram av pojkvännen, naturen. Om du fick ett presentkort utan begränsning på IKEA, vad skulle du köpa då?

22 februari 2022 #44

Skaffa en till ragdoll tjej till vår kattbebis här hemma. Så hon får ett syskon snart. Vad får dig på bra humör om du har haft en dålig dag?

22 februari 2022 #43

Min mamma Nämn ett mål du har i livet?

22 februari 2022 #42
21 februari 2022 #41

Skulle skänka lite pengar till olika katthem, ge en del pengar till familjen, renovera lite på huset, betala av lite på lånet, lägga in en del pengar på min och sambons konto för att spara till resa eller annat och en del pengar skulle jag spara. Om du fick träffa och äta middag med en person, levande eller död, känd eller okänd. Vilken person skulle du då äta middag med?

20 februari 2022 #40

Hm. Träffa min änglahund Zimba igen. 5 år sedan han somnade in och saknar honom så. Vi låtsas att vinner på lotto oh vinner 10 miljoner, vad gör du med pengarna?

20 februari 2022 #39
Svar på detta inlägg:
#37 Hästsporten helt klart. Kan mycket redan men tror på att man aldrig blir fulllärd och alltid kan utvecklas. Vad för något i din väska kan du inte vara utan?
Crown

Oj haha finns många saker men specifikt. Carmex, tamponger (alltid bra att ha, för sin egen skull eller om man behöver dela med sig too a girl in need så att säga), handkräm och treo. Haha och självklart mina nycklar! Om du fick en tidsmaskin, vart skulle du då åka?

20 februari 2022 #38
19 februari 2022 #37

Hästsporten helt klart. Kan mycket redan men tror på att man aldrig blir fulllärd och alltid kan utvecklas. Vad för något i din väska kan du inte vara utan?

19 februari 2022 #36
Svar på detta inlägg:
#35 True Blood, min favoritserie hehe. :D Vilken sport skulle skulle du vilja lära dig att bli riktigt bra i?
_dressyrstallet

Åh!!!!! Detta måste du och jag diskutera!! Är på säsong 4 nu och aldrig sätt den innan! ÄLSKAR DEN. så bra!! Du får inte spoila något än, men när jag sätt färdigt den så vill jag diskutera den med dig helt klart!

18 februari 2022 #35

True Blood, min favoritserie hehe. Vilken sport skulle skulle du vilja lära dig att bli riktigt bra i?

16 februari 2022 #34

En oväntad vänskap. Om du bara fick se en serie i resten av ditt liv?

15 februari 2022 #33

Jag får sova ut, har tid att göra det som finns hemma att pyssla med som man inte hinner ex. på vardagar. Lagar god mat med min pojkvän, ser filmer och att känna att tiden faktiskt räcker till allt man vill göra. Om du bara fick välja en film att se för resten av ditt liv, vilken film skulle det då vara?

10 februari 2022 #32

Päron. Hur ser en bra helg ut för dig?

10 februari 2022 #31

Judas Priest, för det är väldens bästa band! Om du fick välja bort en frukt som du aldrig får äta igen, vilken frukt skulle det då vara?

8 februari 2022 #30

HBO, älskar serierna där. Om du bara fick välja en artist/ett band att lyssna på resten av ditt liv, vem/vilka?

8 februari 2022 #29

Haha svårt. Men tror Clean Master, SL (bor inte i Sthlm längre), Snapchat, Pinterest och Spotify. x) Vilken streamingtjänst använder du dig mest av? Ex. HBO, Netflix osv.

3 februari 2022 #28

Kul fråga! Messenger, Instagram, Facebook, Vilka appar använder du minst på din telefon?

2 februari 2022 #27

Bröd haha. Vilka 3 appar använder du mest på din mobil?

31 januari 2022 #26

Åh, organiserad och nogrann ger en härlig känsla också! I kylen finns alltid, mjölk, till mitt kaffe. Vad finns alltid i din frys?

30 januari 2022 #25

Så svårt och hjälp. Jag gillar nog mest att jag är noggrann, jag dubbelkollar mig själv och har väldigt bra koll på alla papper när det gäller jobb. Men även hemma. Nej jag sorterar inte min garderob utifrån färg, men jag vet vart saker finns. Men ja att jag är noggrann är svaret. Vad finns alltid i din kyl?

28 januari 2022 #24

Skidsemestrarna. Med min familj och stora kompisgänget och alla barn. Vad gillar du hos dig själv, vilken egenskap?

26 januari 2022 #23

Vill bo kvar i Sverige, Men kanske bosatt på sommaren i Kiruna eller Skellefteå. Vad tycker du är det bästa med våren?

26 januari 2022 #22

Haha hjälp, inget av de faktiskt x) Om du fick välja att bo vart som helst i världen, vart skulle du då bo?

25 januari 2022 #21

Resmål vet jag väl inte riktigt om det är, men jag älskar att spendera mina somrar på Fläcksberget strax utanför Sveg i Härjedalen. Otroligt vacker utsikt och så härligt ställe att klättra på Skulle du hellre hoppa bungeejump eller hoppa fallskärm?

24 januari 2022 #20

Grillad lax och potatisgratäng med grillade grönsaker. Nämn ett härligt resemål i Sverige som du tycker mycket om ?

23 januari 2022 #19

Att vi ska hinna måla om i köket, samt beställa walk in closet inredning inom kort. Om du fick välja en maträtt du fick äta föralltid, vilken maträtt skulle du då välja?

22 januari 2022 #18

Den går nu i upplevelse. Vår Ragdoll Solveig kommer flytta hem till oss i början av februari. Vad har du för kortsiktiga mål som du vill ska hända inom snar framtid 2022?

13 januari 2022 #17

Inga planer för sommaren än mer än att fokusera på att må bra och ta mig först. Samt att ta tillvara på sista tiden med min foderhäst efter 2 år tillsammans Vilken är din största dröm i livet?

12 januari 2022 #16

Ja, två katter. Har du några planer för sommaren än?

12 januari 2022 #15

Jag har en foderhäst som jag haft i snart 2 år! Har du något eget husdjur?

5 januari 2022 #14

PÅ fritiden tränar och tävlar jag i styrkelyft, samt hobbyrider min medryttarhäst håller du på med hästar IRL?

28 december 2021 #13

Jag ÄLSKAR julmat, speciellt kokt potatis och Jansson, hemmagjorda köttbullar och lax av dess slag (a) men efter 4 dagar är de rätt tröttsamt.. Vad har du för fritidsintressen?

28 december 2021 #12

Jag åkte till fastlandet med min sambo och firade jul med mamma och pappa hemma hos farmor och farfar, där jag inte varit på 2 år pga covid vad ska du äta till middag ikväll?

28 december 2021 #11

Jag jobbar som ekonomiassistent. Men gick IT-media på gymnasiet. Hur firade du jul?

28 december 2021 #10

Jag åker bil till jobbet, hoppas att jag kommer kunna cykla i sommar! Vad jobbar du med eller vad studerar du till? Om du är arbetslös, vad gör du om dagarna då?

28 december 2021 #9

Äter frukost först, jobbigt att äta frulle med tandkrämssmak ju Går/cyklar/åker du bil/kommunalt till jobbet/skolan?

21 december 2021 #8

Stänger av alarmet på mobilen haha. Vad är det sista du gör innan du går och lägger dig?

2 december 2021 #7
Svar på detta inlägg:
#6 Bra fråga.. Man kommer långt smakmässigt med bara salt och peppar. Det behöver inte vara krångligt, även simpelt är gott. Vilken serie skulle du helst vilja ha en roll i?
_dressyrstallet

Kanske the 100 eller vampire diaries! Mest för att få pussas med snygga människor hela dagarna hehe 8) Vad är din största dröm i livet?

9 november 2021 #6

Bra fråga.. Man kommer långt smakmässigt med bara salt och peppar. Det behöver inte vara krångligt, även simpelt är gott. Vilken serie skulle du helst vilja ha en roll i?

28 oktober 2021 #5

Bli osynlig. Vad är ditt bästa middagstips?

26 oktober 2021 #4
16 augusti 2021 #3

Så långt bort från civilisationen som möjligt, tänker typ djupt in i någon skog i norra Sverige Om du kunde återuppliva en kändis, vem skulle du välja?

1 augusti 2021 #2
Svar på detta inlägg:
#1 Bästa minne.. ojoj mkt minnen, bästa var väl när de var många medlemmar o man hade många vänner att snacka med hela nätterna <3 Hur länge har du varit medlem på s.s?
Pleazure

Varit medlem sedan 2005 tror jag. Om du fick välja vart som helst att bosätta dig, vart skulle du då välja att bo?

27 juli 2021 #1

Bästa minne.. ojoj mkt minnen, bästa var väl när de var många medlemmar o man hade många vänner att snacka med hela nätterna Hur länge har du varit medlem på s.s?