Annons


Vad sysselsätter du dig om dagarna med?
3 februari 2022 #1
Hej! Jag är nyfiken vad ni gör på dagarna? Jobbar ni? Pluggar ni? Vad jobbar ni med? Vad studerar ni? Är ni sjukskrivna? Vad har ni för hobby? Ge mig allt!
2 april 2022 #11

Jag jobbar som personlig assistent sedan 2014. Har studerat samhäll med inriktning ekonomi i gymnasiet och studerade ekonomprogrammet på högskolan en termin. Jag älskar att umgås med min familj och släkt och vänner. Lite saker jag gillar att göra är städa, tvätta, shoppa, basta, resa, göra fynd på tradera och andra sidor där de säljs begagnade saker och kläder. Älskar ordning och reda och fixar ofta i ordning hemma enligt kon mari de dagar jag är hemma och inte har något bättre för mig.

1 april 2022 #10

Studier, konstnärligt skapande och dagdrömmer om att bo på stugan i sommar. Min lediga tid går mest ut på att läsa, gå på loppisar eller umgås med killen jag dejtar x)

14 mars 2022 #9

Jobbar som ekonomiassistent. Det är ett jobb jag verkligen trivs med. Gick ej ekonomi på gymnasiet. Så är upplärd av ekonomichefen, självlärd och gått olika kurser.

8 mars 2022 #8

Är just nu föräldraledig med yngsta dottern i ca 2 månader till. I vanliga fall jobbar jag på ett ekologiskt bageri och har gjort sen tidernas begynnelse, igår sökte jag ett nytt jobb och idag hörde dom av sig och ville veta mer om mig. Min lediga tid går åt till att underhålla två små barn, städa, laga mat, ligga på soffan, tvätta och städa mer, måla lite, städa, laga mat och klaga på att det är stökigt och städa lite mer (:

7 februari 2022 #7

Just nu deltidsjobbar jag men ska snart sluta jobba och vara hemma med mina 4 barn igen, under tiden jag är hemma ska jag försöka lista ut vad jag ska göra med mitt liv. Förutom att vara mamma så har jag också en hund, 3 katter, eget hus och jag tycker om att sticka, träna och SOVA, vilket jag aldrig gör för mina kids förstår inte hur skönt det är att sova! Dricker en massa kaffe, eller snarare häller ut en massa kaffe pga hinner aldrig dricka.

7 februari 2022 #6

Hallå! Även jag är heltidsstudent och läser till en kandidat i biologi med inriktning etologi och djurskydd. Första året, andra terminen - känns bra!! Fritiden spenderas främst i stallet där jag och min mamma just nu har 3 islandshästar, varav en är min egna lilla ögonsten. Studier och stallet tar mycket tid och energi men när jag orkar och har tid över tycker jag om att bara ligga i soffan och spela på PS5an eller rita lite, både digitalt och traditionellt

7 februari 2022 #5

Heltidsstudent inom företagsekonomi samtidigt som jag jobbar extra på en bokhandel på 10-15%, är egenföretagare och har en hund med gott om energi. Koffein är en räddning här hemma med

7 februari 2022 #4
Svar på detta inlägg:
#1 Hej! Jag är nyfiken vad ni gör på dagarna? Jobbar ni? Pluggar ni? Vad jobbar ni med? Vad studerar ni? Är ni sjukskrivna? Vad har ni för hobby? Ge mig allt! :D
Gunhild

Jag kan också svara på denna! På dagarna läser jag dubbelkandidat i kemi&molekylärbiologi, jag blir färdig i sommar. Jobbar extra på sjukhuslabb inom transfusionsmedicin. Jag är halvfodervärd på en liten herre på 181cm som lever sitt egna liv så kämpar en del med honom. All min vakna tid går för tillfället åt att plugga, jobba och vara i stallet för tillfället. Inhalerar koffein som om det vore syre.

3 februari 2022 #3

Jag jobbar som sågverksarbetare. Så mina dagar är ganska långtråkiga tills jag kommer hem. Medan jag sorterar och paketerar mellan 25000 och 40000 plankor och bräder så brukar jag lyssna på ljudböcker. Jag kan säga att jag hinner lyssna på mååånga ljudböcker på en månad. När jag väl är hemma så försöker jag klämma in roliga hobbys och tråkig vardag på alldeles för få timmar. På somrarna kör jag motorcykel så fort tillfälle ges. T.ex till och från jobb, till och från stall, ut på äventyr med andra som också kör hoj och ibland är jag ute och åker solo. Resten av året och tiden, där jag inte kör hoj eller jobbar går åt till stallet. Jag hoppas att kommande hästår är bättre än det som har varit. Tyvärr har hästhobbyn varit ångestladdad pga konflikter stallfolk emellan och skador på hästar som hade kunnat undvikits. Har varit en del gnäll på oss och våra hästar och en del klagomål. Så mycket av tiden har gått åt till att städa och mocka efter andra för att slippa få mer gnäll och skit. Har även haft en längre period då jag varken ridit eller kört någon av hästarna då det klagades på att vi tog för mycket plats och sånt. Så det är inte förrän nu som jag har börjat komma igång att rida igen efter att ha undvikit stallet pga människor (har dock tittat till pälsklingarna i hagen). Om du frågar mig om vilken hobby som är min favorit så är det nog att glida omkring på en H-D för i stallet är det alldeles för mycket människor. Men att rida ut på Silas en solig dag skulle nog ha kunnat vara nr 1... om det inte var för... folk i stallet.😅

3 februari 2022 #2
Svar på detta inlägg:
#1 Hej! Jag är nyfiken vad ni gör på dagarna? Jobbar ni? Pluggar ni? Vad jobbar ni med? Vad studerar ni? Är ni sjukskrivna? Vad har ni för hobby? Ge mig allt! :D
Gunhild

Carro, Jag arbetar som förskollärare, 27 snart 28 år. Stormtrivs med mitt jobb. Sambo sen några år tillbaka. Drömmer om skaffa hund igen. pratglad, social. På fritiden hänger jag gärna med vänner, reser, Älskar äventyr. Åka på roadtripa till okända ställen är det bästa jag vet. Själv?

3 februari 2022 #1

Hej! Jag är nyfiken vad ni gör på dagarna? Jobbar ni? Pluggar ni? Vad jobbar ni med? Vad studerar ni? Är ni sjukskrivna? Vad har ni för hobby? Ge mig allt!